Del
Pak choi med kartoffel og parmesan
Opskrift fra MAD&venner

Pak choi er en asiatisk kåltype, der ligesom kinakål består af blade, som egner sig rigtig godt i fx wokretter. Her får kålen selskab af kogte kartofler og sprøde brød vendt i parmesan. Pak choi kan erstattes af hvidkål eller savojkål. En hurtig ret til hverdag.

Opskriften er fra svenske MAT & VÄNNER.

Ingredienser

Til 4 personer


1 løg, hakket
4 gulerødder, skrællede og skåret i små skiver
2 fed hvidløg, finthakkede
Olivenolie
400 g kartofler, skrællede og hakkede
1-1 ½ l grøntsagsbouillon
4 små hoveder pak choi, skåret i halve eller kvarte, alt efter størrelse
Salt og peber
Evt. frisk timian

Parmesanbrød:
1 baguette, skåret i grove skiver
Smør
2 dl parmesan eller en anden salt ost, revet
Til fire personer


Fremgangsmåde

Svits løg, gulerødder og hvidløg i olivenolie i en kasserolle. Tilsæt kartofler og grøntsagsbouillon, og kog det hele, til kartoflerne er møre. Kom pak choi i, og varm det hele igennem. Smag til med salt og peber.
Parmesanbrød: Steg skiverne af baguette i smør på en pande. Vend skiverne i parmesanost.
Ved servering: Fordel suppen i skåle, og server med parmesanbrød på kanten. Dekor?evt. med lidt hakket timian.

Gennemsnitlig bedømmelse:

Ingen har bedømt denne opskrift endnu.

Din bedømmelse af opskriften

Vi vil gerne vide, hvad du synes om denne opskrift, så giv venligst opskriften en karakter.
Klik på en kokkehue for at gemme din karakter.
Denne funktion er kun tilgængelig, når du er logget på med din profil.

Brugernes kommentarer

Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer.
Kun profiler logget på kan skrive kommentarer.

Andre opskrifter i samme blad
 
Banner